Kerüld el a vegyi kockázatot tiszálkodás közben.

x

Gyermeke bőrét óvja a vegyszerektől

x

Ideális érzékeny bőrüek testápolásakor.

x

Drasztikusan csökkenthető a korpásodás és viszketés.

Ugyan a vezetékes csapvízben jelenlévő klór hasznos a hosszú csőhálózat fertőtlenítésénél, de kerülendő a testünkkel történő érintkezése.

Jelentősen mérsékelhető az a vegyi szennyezés, ami bizonyítottan előnytelenül befolyásolja bőrünk és hajunk, valamint egész szervezetünk egészségét.

Amikor zuhanyozunk vagy fürdünk, a meleg víz hatására pórusaink kitágulnak, így a vízben lévő klór a bőrön át könnyen felszívódik. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, ami a tüdőnkbe is bejut levegővételkor, és károsítja a szervezetet.

01. Veszélyes idegméreg

A klór veszélyes idegméreg, ami károsítja az agyat, a központi idegrendszer működését is!

02. Károsítja a tüdőt

Fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak az emberi szervezetre.

03. Bőrszárazság, ekcéma

Sokszor a klóros víz okolható a bőrszárazság, vagy súlyosabb esetben az ekcéma megjelenéséért, valamint hajunk korpásodásáért, zsírosodásáért! 

04. Test és hajápolás

A haj könnyen hasad, törik és elveszti színét, fényét! A klór csökkenti a samponok, kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk, hajunk egészségének megőrzését.

Számtalan vegyszert, gyógyszermaradványt, műtrágya származékot tartalmazhat a víz. Ezekkel az anyagokkal reakcióba lépve a klór újabb az egészségre ártalmas vegyületeket hozhat létre. A klórozott szénhidrogének, klórozott metán származékok, trihalometánok kiemelten rákkeltők.

Az egyetlen megoldás

A vegyszer eltávolítása felhasználás elött!

Nem használunk további vegyszereket, hanem szűrési eljárással távolítjuk el azokat az anyagokat, amellyek veszélyt jelentenek  szervezetre, illetve negatívan befolyásolják a bőr és a haj állapotát.

SPARTACO WHITE10 zuhanyszűrő

10 rétegű, univerzális csatlakozásokkal rendelkező, hatalmas vízszűrési kapacitásra képes, speciális cserélhető pótbetétet tartalmazó fürdőszobai eszköz, ami a veztékes csapvizet egészségesebbé teszi. Ez által kedvezően hat a bőr és a haj álapotára.

Hatalmas kapacitás

48.000 liter elméleti maximum érték akár egy évig is biztosítja az egész család tiszálkodó vizét.

Egyszerű felhelyezés

Szerszámmentesen 1-2 perc alatt könnyedén felhelyezhtő.

Esztétikus megjelenés

Igényesen illeszkedik szinte minden fürdőszobához és zuhanyzóhoz.

Cserélhető szűrőbetét

Kivehető pótbetét miatt folyamatosan kedvező áron lehet megfelelő szűrőegység.

Kedvező hatások

A vegyszermentes tisztálkodóvíz garantáltan előnyösen befolyásolja a bőr és a haj állapotát.

Gazdaságos használat

Hatalmas kapacitás és cserélhető szűrőbetét közvetlenűl a felhasználás helyén.

Hatásos összetétel

A szűrési közegek úgy lettek összeválogatva, hogy a legjobbat hozzák ki.

A 10%-os kedvezménykupon lejárata

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ilyen egyszerű felszerelni.

 

1-2 perc alatt bárki képes felszerni az SW10-et. Nem kell semmilyen átalakítót használnod, mert standard be és kimenettel rendelkezik. 

Csak csavard rá a csapodra és a gégecső közé. Vagy a gégecső és a zuhanyrózsa közé.

Egy termék szakemberektől

Fő profilunk a háztartási víztisztítás és vízszűrési termékek fejlesztése, forgalamzása és beüzemelése.

Már több mint 10 éve vagyunk a szakmában ezért rengeteg ügyfél vélemény áll rendelkezésünkre.
Az általunk kínált megoldások egyszerűek, és valóban működő, innovatív termékek, amelyek már 2007 óta elégedett vásárlók ezrei használnak.
Mindig arra törekszünk, hogy a felhasználónak, a legkevesebb macera mellett, a legjobb szűrési eljárást, a legjobb minőségben biztosítsuk a legkedvezőbb áron.

Több mint 10.000 átadott rendelés

Magán és céges projectek

Saját fejlesztések és import

Folyamatos segítségnyujtás

Saját szerviz

Ezért érdemes használnod az SW10 zuhanyszűrőt.

Kellemesebb vízérzet

A klórmentes vizet használók sorra számolnak be “kellemesebb” érzésről tisztálkodás közben. Ez természetes, hiszen elkerülik a fertőtlenítőszer kellemetlen érzetét. Bőrük és hajuk hidratáltabb érzetű lesz. Ezért is kiemelten ajánlatos babák és gyerekek tisztálkodásánál is.

Bőrirritáció csökkenése/megszünése

A klór csökkenti a samponok, kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk, hajunk egészségének megőrzését. Sokszor a klóros víz okolható a bőrszárazság, vagy súlyosabb esetben az ekcéma megjelenéséért, valamint hajunk korpásodásáért, zsírosodásáért! 

Egészségkímélő hatás

A klór veszélyes idegméreg, ami károsítja az agyat, a központi idegrendszer működését is!

A klór is szabad gyök! Fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak az emberi szervezetre.

Az első dolog amit észre fogsz venni ha használod a SPARTACO WHITE10-et, hogy folyamatosan múlik a viszkető érzés és a hajad is ragyogóbb lehet. Egyszerűen jobban fogod érezni magad a bőrödben.

AZ SW10 zuhanyszűrőről mondták

Csak azért merjünk 14 napos elégedettségi garanciát vállalni, mert tudjuk, hogy nálad is beváltja a hozzá fűzött reményeidet. 

"Nálunk az egész család használja. A gyerekek már várják az esti fürdetést, mert nem viszket a bőrük utána. Nálunk is bevált!"

Harmat Lászlóné

"Már nincs uszoda érzésem a zuhanyzás közben és utána. Látható és érezhető a javulás."

Takács Bertalan

"Megszűnőfélben van a korpásodásom és a folyamatos vakarózásom. Remélem lassan teljesen megszűnnek."

Pataki Anita

MOST 10%-OS KUPONKEDVEZMÉNY

kuponkód: krozsu

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

^

1 darab SW10

11990.-Ft

ingyenes szállítás

5 évig kedvezményes pótbetét

 

\

1 darab SW10 + cserebét

16990.-Ft

ingyenes szállítás

5 évig kedvezményes pótbetét

 

]

2 darab SW10

19990.-Ft

ingyenes szállítás

5 évig kedvezményes pótbetét

 

Te semmit sem kockáztatsz!

Az természetes, hogy ha rendelsz valamit, akkor a legnagyobb biztonságban akarsz lenni. 2007 óta az a célunk, hogy a legnagyobb megelégedettség mellett biztosítsuk minden termékünkhöz azt az egyedülálló garanciát, amit csak mi merünk vállalni. A kidolgozott 5 pontos garanciánk egyedülálló a piacon és minden ügyfelünknek nagy könnyebbséget és biztonságot jelent.

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy maximálisan elégedett leszel, hogy egyedüliként megelégedettségi garanciát is vállalunk. Ez azt jelenti, hogyha nem lennél megelégedve a zuhany vízszűrővel és ezt 14 napon belül jelzed felénk, akkor csak vissza kell juttatnod a terméket és visszautaljuk a vételárat. 

Ez az ajánlatunk csak korlátozott ideig elérhető. Most tudod megrendelni ingyenes kiszállításs és ilyen kedvezményes áron. Amennyiben pedig a legjobban akasz járni, akkor használd fel a 20%-os egyedi kedvezménykuponunkat.

A 10%-os kedvezménykupon lejárata

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

KUPONKÓD: krozsu

Ezért olyan egyedülálló az SW10 zuhanyszűrő.

 

  • KDF + Kálcium szulfit tartalommal rendelkezik, ami hatékonyan távolítja el a fertőtlenítőszert és egészségtelen származékait. Ami azért jó mert a jelentősen csökkenti a bőrirritációt így megszüntethető a tisztálkodás utáni viszketés és feszülő bőr érzet. A hajad pedig kifejezetten hálás lesz, ha nem kell klórban áznia. ELtávolítja továbbá a rákkeltő trihalomentánokat is, ami sajnos a klórozás melléktermékeiként komolyan veszélyezteti az egészségedet.
  • Mineralizált golyókat tartalmaz, ami azért jó mert növelheti az immunitást és betegségeket előzhet meg.
  • Kerámia golyókat tartalmazó réteggel rendelkezik, ami azért jó mert az ilyen víz sokkal gyorsabban felszívódik a szervezetben, jobban hidratál, jótékonyan hat az élettani folyamatokra és semlegesíti a szabadgyököket.
  • Még lúgosító golyókat is tartalmaz, ami azért jó mert a víz kémhatását lúgos irányba tolja el, továbbá a víz antioxidációs szintjét is javítja.

 

Változtasd meg most mindennapjaidat !

Távolítsd el egyszerűen azokat az anyagokat a csapvízből, amellyek garantáltan káros hatással vannak abőrüdre, hajadra és az egész szervezetedre…

A 10%-os kedvezménykupon lejárata

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

KUPONKÓD: krozsu

Ingyenes házhoz szállítás

Minden megrendelés mellé most automatikusan ingyenes kiszállítást biztosítunk.

R

5 pontos garancia

Amennyiben nem vagy elégedett a zuhanyxszűrővel csak jelzd ezt felént 14 napon belül és küld vissza. Mi pedig visszautaljuk a teljes vételárat.

Garantál vízszűrés 10 rétegben

Egyedülállő és komplex vízszűrés egy szűrőegységben. Nem csak eltávolítja a káros szennyeződéseket, de elönyösen befolyásolja a metisztított zuhanyzóvíz több paraméterét is.

Egyszerű felhelyezés

1-2 perc alatt könnyedén felhelyezhető univerzális csatlakozásainak köszönhetően.

Folyamatos cserebetét figyelmeztető

A vásárlástól számított minden évben emailen szűrőbetét csere figyelmeztetőt küldünk a kedvezményes megrendelési űrlappal. 

Javuló vízminőség

Ne elégedj meg az elégségessel, mert ez a termékünk jelentős javulást okoz a tisztálkodóvized állapotában.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Mi történik megrendelés után?

A megrendelés után automatikusan küldük emailen a megrendelésed visszaigazolását és a számlát.
Ez után 1-3 munkanpon belül átadjuk futárpartnerünknek a csomagodat, amit valószínűleg a következő munkanap kiszállít részedre.

Mikor kapom meg a megrendelésem?

Természetesen törekszünk arra, hogy minnél hamarabb megkapd a rendelésed. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 2-4 munkanap elteltével szállítja ki futárpartnerünk a csomagodat.

Milyen garanciákat kapok?

Egyedülálló 5 pontos garnciát vállalunk az általunk forgalmazott termékre. Ennek a legfontosabb eleme a 14 napos elégedettségi garancia. 

Ez azt jelenti, hogyha nem vagy elégedett a zuhanyszűrővel, csak vissza kell juttatnod a számlán szereplő címre és mi visszautaljuk számodra a teljes vételárat.

Hogyan tudom felszerelni?

Maximum 1-2 perc alatt felszerrelhető bármely zuhanyrózsa, gégecső, vagy zuhanyzó csaptlepre. Itt megnézheted a videt. hogy milyen egyszerű.

Okoz nyomáskiesést a zuhanyszűrő?

Nem jellemző! Minden amit a víz utjába teszünk hatással van a víznyomásra. Ugyan a SW10 zuhanyszűrő 10 rétegű vízszűrést biztosít, de jelentős hatást nem gyakorol a víznyomásra.
Amennyiben viszont nálad mégsem működne megfelelően, akkor csak küld vissza és visszafizetjük a teljes vételárat.

Meddig tudom használni a terméket?

A gyár maximális elmélet 48.000 literes kapacitást adott meg. Ez a gyakorlatban, azt jelenti, hogy 1 évig az egész család tisztálkodóvizét képes lehet megtisztítani a káros anyagoktól és a vegyi szennyeződésektől.

1 év után automatikusan küldük emailben egy megrendelőlapot, amin ingynes szállítással kedvezményes áron 5000.-Ft-ért tudod megrendelni a cserebetétet.

Honnan tudom, hogy mikor kell kicserélni a cserebetétet?

A víztisztításban nincsenek pontos és kőbevésett értékek, mert minden a felhasznált víz minőségétől függ. Ugyan a felhasználásra kerülő vízmennyiséget nagyjábol ki lehet számolni, de a vízminőségra nem létezik ilyen számítás, hiszen abban annyi lehet a változó még vezétékes víz esetén is.

Gyakorlatilag viszont ennél a szűrési tipusnál onnan tudjuk, hogy már elhasználódott a szűrőbetét, hogy újra érzékeljük azokat a kellemetlen tüneteket,a amit a zuhanyszűrő használata elött tapasztaltunk. Ez elméletileg csak 1 év után következik be.,

A 10%-os kedvezménykupon lejárata

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Itt írhatsz nekünk

14 + 10 =

Kérdésed van, vagy inkább telefonon rendelnél?

+36309017656

Már 2007 óta a vízkezelésben.

SPARTACO KFT.