Kerüld el a vegyi kockázatot tiszálkodás közben.

 

x

Gyermeke bőrét óvja a vegyszerektől

x

Ideális érzékeny bőrüek testápolásakor.

x

Drasztikusan csökkenthető a korpásodás és viszketés.

Ugyan a vezetékes csapvízben jelenlévő klór hasznos a hosszú csőhálózat fertőtlenítésénél, de kerülendő a testünkkel történő érintkezése.

Jelentősen mérsékelhető az a vegyi szennyezés, ami bizonyítottan előnytelenül befolyásolja bőrünk és hajunk, valamint egész szervezetünk egészségét.

Amikor zuhanyozunk vagy fürdünk, a meleg víz hatására pórusaink kitágulnak, így a vízben lévő klór a bőrön át könnyen felszívódik. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, ami a tüdőnkbe is bejut levegővételkor, és károsítja a szervezetet.

01. Veszélyes idegméreg

A klór veszélyes idegméreg, ami károsítja az agyat, a központi idegrendszer működését is!

02. Károsítja a tüdőt

Fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak az emberi szervezetre.

03. Bőrszárazság, ekcéma

Sokszor a klóros víz okolható a bőrszárazság, vagy súlyosabb esetben az ekcéma megjelenéséért, valamint hajunk korpásodásáért, zsírosodásáért! 

04. Test és hajápolás

A haj könnyen hasad, törik és elveszti színét, fényét! A klór csökkenti a samponok, kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk, hajunk egészségének megőrzését.

Számtalan vegyszert, gyógyszermaradványt, műtrágya származékot tartalmazhat a víz. Ezekkel az anyagokkal reakcióba lépve a klór újabb az egészségre ártalmas vegyületeket hozhat létre. A klórozott szénhidrogének, klórozott metán származékok, trihalometánok kiemelten rákkeltők.

Az egyetlen megoldás

A vegyszer eltávolítása felhasználás elött!

Nem használunk további vegyszereket, hanem szűrési eljárással távolítjuk el azokat az anyagokat, amellyek veszélyt jelentenek  szervezetre, illetve negatívan befolyásolják a bőr és a haj állapotát.

SPARTACO WHITE10 zuhanyszűrő

10 rétegű, univerzális csatlakozásokkal rendelkező, hatalmas vízszűrési kapacitásra képes, speciális cserélhető pótbetétet tartalmazó fürdőszobai eszköz, ami a veztékes csapvizet egészségesebbé teszi. Ez által kedvezően hat a bőr és a haj álapotára.

Hatalmas kapacitás

48.000 liter elméleti maximum érték akár egy évig is biztosítja az egész család tiszálkodó vizét.

Egyszerű felhelyezés

Szerszámmentesen 1-2 perc alatt könnyedén felhelyezhtő.

Esztétikus megjelenés

Igényesen illeszkedik szinte minden fürdőszobához és zuhanyzóhoz.

Cserélhető szűrőbetét

Kivehető pótbetét miatt folyamatosan kedvező áron lehet megfelelő szűrőegység.

Kedvező hatások

A vegyszermentes tisztálkodóvíz garantáltan előnyösen befolyásolja a bőr és a haj állapotát.

Gazdaságos használat

Hatalmas kapacitás és cserélhető szűrőbetét közvetlenűl a felhasználás helyén.

Hatásos összetétel

A szűrési közegek úgy lettek összeválogatva, hogy a legjobbat hozzák ki.

Ilyen egyszerű felszerelni.

 

1-2 perc alatt bárki képes felszerni az SW10-et. Nem kell semmilyen átalakítót használnod, mert standard be és kimenettel rendelkezik. 

Csak csavard rá a csapodra és a gégecső közé. Vagy a gégecső és a zuhanyrózsa közé.

Egy termék szakemberektől

Fő profilunk a háztartási víztisztítás és vízszűrési termékek fejlesztése, forgalamzása és beüzemelése.

Már több mint 10 éve vagyunk a szakmában ezért rengeteg ügyfél vélemény áll rendelkezésünkre.
Az általunk kínált megoldások egyszerűek, és valóban működő, innovatív termékek, amelyek már 2007 óta elégedett vásárlók ezrei használnak.
Mindig arra törekszünk, hogy a felhasználónak, a legkevesebb macera mellett, a legjobb szűrési eljárást, a legjobb minőségben biztosítsuk a legkedvezőbb áron. Ennél a termékünknél is ezt az alapelvünket vittük tovább.

Több mint 10.000 átadott rendelés

Magán és céges projectek

Saját fejlesztések és import

Folyamatos segítségnyujtás

Saját szerviz

Ezért érdemes használnod az SW10 zuhanyszűrőt.

Kellemesebb vízérzet

A klórmentes vizet használók sorra számolnak be “kellemesebb” érzésről tisztálkodás közben. Ez természetes, hiszen elkerülik a fertőtlenítőszer kellemetlen érzetét. Bőrük és hajuk hidratáltabb érzetű lesz. Ezért is kiemelten ajánlatos babák és gyerekek tisztálkodásánál is.

Bőrirritáció csökkenése/megszünése

A klór csökkenti a samponok, kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk, hajunk egészségének megőrzését. Sokszor a klóros víz okolható a bőrszárazság, vagy súlyosabb esetben az ekcéma megjelenéséért, valamint hajunk korpásodásáért, zsírosodásáért! 

Egészségkímélő hatás

A klór veszélyes idegméreg, ami károsítja az agyat, a központi idegrendszer működését is!

A klór is szabad gyök! Fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak az emberi szervezetre.

Az első dolog amit észre fogsz venni ha használod a SPARTACO WHITE10-et, hogy folyamatosan múlik a viszkető érzés és a hajad is ragyogóbb lehet. Egyszerűen jobban fogod érezni magad a bőrödben.

AZ SW10 zuhanyszűrőről mondták

Csak azért merjünk 14 napos elégedettségi garanciát vállalni, mert tudjuk, hogy nálad is beváltja a hozzá fűzött reményeidet. 

"Nálunk az egész család használja. A gyerekek már várják az esti fürdetést, mert nem viszket a bőrük utána. Nálunk is bevált!"

Harmat Lászlóné

"Már nincs uszoda érzésem a zuhanyzás közben és utána. Látható és érezhető a javulás."

Takács Bertalan

"Megszűnőfélben van a korpásodásom és a folyamatos vakarózásom. Remélem lassan teljesen megszűnnek."

Pataki Anita

^

1 darab SW10

14990.-Ft

ingyenes szállítás

5 évig kedvezményes pótbetét

 

\

1 darab SW10 + cserebét

19990.-Ft

ingyenes szállítás

5 évig kedvezményes pótbetét

 

]

2 darab SW10

24990.-Ft

ingyenes szállítás

5 évig kedvezményes pótbetét

 

Te semmit sem kockáztatsz!

Az természetes, hogy ha rendelsz valamit, akkor a legnagyobb biztonságban akarsz lenni. 2007 óta az a célunk, hogy a legnagyobb megelégedettség mellett biztosítsuk minden termékünkhöz azt az egyedülálló garanciát, amit csak mi merünk vállalni. A kidolgozott 5 pontos garanciánk egyedülálló a piacon és minden ügyfelünknek nagy könnyebbséget és biztonságot jelent.

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy maximálisan elégedett leszel, hogy egyedüliként megelégedettségi garanciát is vállalunk. Ez azt jelenti, hogyha nem lennél megelégedve a zuhany vízszűrővel és ezt 14 napon belül jelzed felénk, akkor csak vissza kell juttatnod a terméket és visszautaljuk a vételárat. 

Ezért olyan egyedülálló az SW10 zuhanyszűrő.

 

  • KDF + Kálcium szulfit tartalommal rendelkezik, ami hatékonyan távolítja el a fertőtlenítőszert és egészségtelen származékait. Ami azért jó mert a jelentősen csökkenti a bőrirritációt így megszüntethető a tisztálkodás utáni viszketés és feszülő bőr érzet. A hajad pedig kifejezetten hálás lesz, ha nem kell klórban áznia. ELtávolítja továbbá a rákkeltő trihalomentánokat is, ami sajnos a klórozás melléktermékeiként komolyan veszélyezteti az egészségedet.
  • Mineralizált golyókat tartalmaz, ami azért jó mert növelheti az immunitást és betegségeket előzhet meg.
  • Kerámia golyókat tartalmazó réteggel rendelkezik, ami azért jó mert az ilyen víz sokkal gyorsabban felszívódik a szervezetben, jobban hidratál, jótékonyan hat az élettani folyamatokra és semlegesíti a szabadgyököket.
  • Még lúgosító golyókat is tartalmaz, ami azért jó mert a víz kémhatását lúgos irányba tolja el, továbbá a víz antioxidációs szintjét is javítja.

 

Változtasd meg most mindennapjaidat !

Távolítsd el egyszerűen azokat az anyagokat a csapvízből, amellyek garantáltan káros hatással vannak abőrüdre, hajadra és az egész szervezetedre…

Ingyenes házhoz szállítás

Minden megrendelés mellé most automatikusan ingyenes kiszállítást biztosítunk.

R

5 pontos garancia

Amennyiben nem vagy elégedett a zuhanyxszűrővel csak jelzd ezt felént 14 napon belül és küld vissza. Mi pedig visszautaljuk a teljes vételárat.

Garantál vízszűrés 10 rétegben

Egyedülállő és komplex vízszűrés egy szűrőegységben. Nem csak eltávolítja a káros szennyeződéseket, de elönyösen befolyásolja a metisztított zuhanyzóvíz több paraméterét is.

Javuló vízminőség

Ne elégedj meg az elégségessel, mert ez a termékünk jelentős javulást okoz a tisztálkodóvized állapotában.

Egyszerű felhelyezés

1-2 perc alatt könnyedén felhelyezhető univerzális csatlakozásainak köszönhetően.

Folyamatos cserebetét figyelmeztető

A vásárlástól számított minden évben emailen szűrőbetét csere figyelmeztetőt küldünk a kedvezményes megrendelési űrlappal. 

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Mi történik megrendelés után?

A megrendelés után automatikusan küldük emailen a megrendelésed visszaigazolását és a számlát.
Ez után 1-3 munkanpon belül átadjuk futárpartnerünknek a csomagodat, amit valószínűleg a következő munkanap kiszállít részedre.

Mikor kapom meg a megrendelésem?

Természetesen törekszünk arra, hogy minnél hamarabb megkapd a rendelésed. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 2-4 munkanap elteltével szállítja ki futárpartnerünk a csomagodat.

Milyen garanciákat kapok?

Egyedülálló 5 pontos garnciát vállalunk az általunk forgalmazott termékre. Ennek a legfontosabb eleme a 14 napos elégedettségi garancia. 

Ez azt jelenti, hogyha nem vagy elégedett a zuhanyszűrővel, csak vissza kell juttatnod a számlán szereplő címre és mi visszautaljuk számodra a teljes vételárat.

Hogyan tudom felszerelni?

Maximum 1-2 perc alatt felszerrelhető bármely zuhanyrózsa, gégecső, vagy zuhanyzó csaptlepre. Itt megnézheted a videt. hogy milyen egyszerű.

Okoz nyomáskiesést a zuhanyszűrő?

Nem jellemző! Minden amit a víz utjába teszünk hatással van a víznyomásra. Ugyan a SW10 zuhanyszűrő 10 rétegű vízszűrést biztosít, de jelentős hatást nem gyakorol a víznyomásra.
Amennyiben viszont nálad mégsem működne megfelelően, akkor csak küld vissza és visszafizetjük a teljes vételárat.

Meddig tudom használni a terméket?

A gyár maximális elmélet 48.000 literes kapacitást adott meg. Ez a gyakorlatban, azt jelenti, hogy 1 évig az egész család tisztálkodóvizét képes lehet megtisztítani a káros anyagoktól és a vegyi szennyeződésektől.

1 év után automatikusan küldük emailben egy megrendelőlapot, amin ingynes szállítással kedvezményes áron 5000.-Ft-ért tudod megrendelni a cserebetétet.

Honnan tudom, hogy mikor kell kicserélni a cserebetétet?

A víztisztításban nincsenek pontos és kőbevésett értékek, mert minden a felhasznált víz minőségétől függ. Ugyan a felhasználásra kerülő vízmennyiséget nagyjábol ki lehet számolni, de a vízminőségra nem létezik ilyen számítás, hiszen abban annyi lehet a változó még vezétékes víz esetén is.

Gyakorlatilag viszont ennél a szűrési tipusnál onnan tudjuk, hogy már elhasználódott a szűrőbetét, hogy újra érzékeljük azokat a kellemetlen tüneteket,a amit a zuhanyszűrő használata elött tapasztaltunk. Ez elméletileg csak 1 év után következik be.,

Itt írhatsz nekünk

1 + 7 =

Kérdésed van, vagy inkább telefonon rendelnél?

+36309017656

Már 2007 óta a vízkezelésben.

SPARTACO KFT.